Info om NordicZoos

 

IDEEN

NordicZoos er først og fremmest stedet, hvor zoo-fans kan få overblik over det mangfoldige udbud af zoologiske anlæg overalt i Norden. Her er et hav af muligheder for at klikke sig videre til de enkelte zooer. NordicZoos handler kun om zooer - men zooer af alle slags.

Målet med NordicZoos er at være serviceorgan for de mange forskellige zooer i hele Norden og styrke interessen for det vigtige arbejde, som de varetager samt at øge gæsternes glæde ved at kigge ind i dyrenes verden.

NordicZoos tilstræber løbende udvikling samt høj kvalitet og etik.

BAG NordicZoos

Frederik Schütt
Ara med Frederik

NordicZoos er udviklet og drives energisk af Frederik Schütt, Vision & Praxis. Frederik er med sin familie selv ivrig besøgende i alle de zooer, han kan nå ved siden af det daglige arbejde i Vision & Praxis.

NordicZoos er blevet til i ægteskabet mellem Frederiks glæde for alle slags zooer og hans professionelle kompetencer i forhold til kommunikation og Internettet.

SAMARBEJDE

Udover det direkte og daglige samarbejde med zooerne bliver NordicZoos til i samarbejde med et netværk af engagerede zoo-entusiaster, som bidrager med råd, ideer, oversættelser, viden om dyr og om hvad der rører sig rundt omkring i den nordiske zoo-verden. Tak til alle jer!

Har du også lyst til at deltage - så kontakt NordicZoos.

Nyt & Noter

Vælg sprog
Dansk  Norsk - bokmål  Svensk  English
Redaktør & webmaster

Vision & Praxis
v. Frederik Schütt
Tagensvej 100, 2
DK-2200 København N
tlf. +45 35 83 51 49

Æsel

Du kan være med

NordicZoos er hele tiden interesseret i samarbejds-partnere i hele Norden.

Skriv eller ring til os, hvis du har lyst til at være med.

» kontakt NordicZoos